Canelons de vedella

Canelons de vedella

[et_pb_section fb_built=”1″ custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”NO TOCAR – ( Imatge destecada )” _builder_version=”4.8.0″ use_background_color_gradient=”on” background_color_gradient_start=”#000000″ background_color_gradient_end=”rgba(0,0,0,0.2)” background_color_gradient_direction=”90deg” background_color_gradient_overlays_image=”on” background_image=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/11/booonissim-portada-1-112-1-1.jpg” max_width=”1200px” height=”725px” custom_padding=”||10%||false|false” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][et_pb_row admin_label=”NO TOCAR ” _builder_version=”4.7.7″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” custom_padding=”|||” custom_width_px=”1920px”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_post_title meta=”off” featured_image=”off” text_color=”light” disabled_on=”on|off|off” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” title_level=”h2″ title_font=”Cormorant Garamond|600|on||||||” title_font_size=”65px” title_text_align_tablet=”left” title_text_align_last_edited=”off|tablet” title_font_size_tablet=”53px” title_font_size_phone=”” title_font_size_last_edited=”on|desktop”][/et_pb_post_title][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][et_pb_text disabled_on=”on|off|off” admin_label=”Text Intro ( apareix a sobre la foto de portada )” _builder_version=”4.8.0″ text_font=”Cormorant Garamond|500|||||||” text_font_size=”24px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” background_enable_color=”off” background_layout=”dark” max_width=”700px” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|40px||40px|false|false” animation_direction=”bottom”]

Aquesta recepta de canelons de vedella és una passada, personalment la considero la més “top” de totes les que faig. La vaig apendre quan vaig fer el curs de cuina a la Hoffman, i des de llavors s´ha convertit en un clàssic de Sant Esteve. La salsa és diferent, alguns ingredients també, però la mare dels ous, o sigui, les dues carns principals sí que són les mateixes: carrillera de vedella i panxeta fresca de porc en un 80/20.

[/et_pb_text][et_pb_button button_url=”#ingredients” button_text=”Ingredients” button_alignment=”left” disabled_on=”off|off|off” admin_label=”NO TOCAR – Buttton Ingredients” _builder_version=”4.8.0″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_bg_color=”#ffa200″ button_border_width=”8px” button_border_color=”#ffa200″ button_border_radius=”5px” button_font=”Montserrat|500||on|||||” button_use_icon=”off” background_layout=”dark” custom_margin=”25px||-2px|||” animation_direction=”bottom” box_shadow_style=”preset2″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off|desktop” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_button][et_pb_button button_url=”#instruccions” button_text=”Instruccions” button_alignment=”right” admin_label=”NO TOCAR – Button instructions” _builder_version=”4.8.0″ custom_button=”on” button_text_size=”14px” button_bg_color=”#ffa200″ button_border_width=”8px” button_border_color=”#ffa200″ button_border_radius=”5px” button_font=”Montserrat|500||on|||||” button_use_icon=”off” transform_translate=”0px|-44px” transform_translate_linked=”off” background_layout=”dark” custom_margin=”0px||||false|false” custom_padding=”0px||||false|false” animation_direction=”bottom” box_shadow_style=”preset2″ button_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover_enabled=”off”][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ disabled_on=”off|on|on” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”][et_pb_row _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/11/Xef-Booonissim.jpg” alt=”Canelons de Vedella” title_text=”Xef Booonissim” disabled_on=”off|on|on” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”][/et_pb_image][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

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[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_cta title=”TEMPS TOTAL” admin_label=”NO TOCAR – Temps Total” _builder_version=”4.7.7″ _dynamic_attributes=”content” _module_preset=”default” header_level=”h6″ header_font=”Montserrat|700||on|||||” header_text_color=”#000000″ header_font_size=”14px” body_font=”||||||||” body_font_size=”16px” background_enable_color=”off” background_layout=”light” min_height=”164px” border_width_all=”1px” border_color_all=”#ededed”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiY3VzdG9tX21ldGFfdG90YWxfdGltZW4iLCJzZXR0aW5ncyI6eyJiZWZvcmUiOiIiLCJhZnRlciI6IiIsImVuYWJsZV9odG1sIjoib24ifX0=@[/et_pb_cta][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”COMENSALS” _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_font_size=”16px” header_font=”||||||||” header_4_font=”Montserrat|700|||||||” header_4_text_color=”#000000″ header_4_font_size=”14px” text_orientation=”center” min_height=”164px” custom_padding=”40px||40px||false|false” border_width_all=”1px” border_color_all=”#ededed”]

Comensals

60 canelons aprox.[/et_pb_text][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”MARIDATGE” _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_font_size=”16px” header_font=”||||||||” header_4_font=”Montserrat|700|||||||” header_4_text_color=”#000000″ header_4_font_size=”14px” text_orientation=”center” module_alignment=”center” min_height=”164px” custom_padding=”40px||40px||false|false” border_width_all=”1px” border_color_all=”#ededed”]

Maridatge

Intens rosat Burt Nature 2014 de Recaredo (Corpinnat)[/et_pb_text][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.3″ custom_padding=”||0px|||”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”INTRO 2 ( text)” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font=”||||||||” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.8)” text_font_size=”18px” text_line_height=”2em”]Aquesta recepta demana temps, ja que la carrillera és una carn que necessita una cocció molt prolongada. Feu-ho al forn i així podeu fins i tot sortir a comprar o el que sigui de menester. Sí que us fará falta un bon brou que pot ser de carn o de pollastre però que no cal que bulli dues hores, amb una, sobretot si és de pollastre, ja n´hi ha prou.[/et_pb_text][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][et_pb_text disabled_on=”on|off|off” admin_label=”NO TOCAR – Follow US” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” custom_margin=”||-1px|||”]

Segueix-nos

[/et_pb_text][et_pb_social_media_follow disabled_on=”on|off|off” admin_label=”NO TOCAR – Social Media” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” box_shadow_style=”preset3″][et_pb_social_media_follow_network social_network=”facebook” url=”https://www.facebook.com/booonissim/” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_color=”#3b5998″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]facebook[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”twitter” url=”https://twitter.com/booonissim/” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_color=”#00aced” follow_button=”off” url_new_window=”on”]twitter[/et_pb_social_media_follow_network][et_pb_social_media_follow_network social_network=”instagram” url=”https://www.instagram.com/booonissim/” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_color=”#ea2c59″ follow_button=”off” url_new_window=”on”]instagram[/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_carrillera_emplatat1.jpeg” alt=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90aXRsZSIsInNldHRpbmdzIjp7ImJlZm9yZSI6IiIsImFmdGVyIjoiIn19@” title_text=”Canelons de Vedella” show_in_lightbox=”on” align_tablet=”center” align_phone=”” align_last_edited=”on|phone” admin_label=”Foto al costat de la INTRO 2″ _builder_version=”4.8.0″ _dynamic_attributes=”alt” width=”510px” module_alignment=”center” height=”382px” animation_direction=”right” box_shadow_style=”preset2″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”NO TOCAR ” module_id=”ingredients” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||50px|||”][et_pb_row admin_label=”NO TOCAR” module_id=”titulingredients” _builder_version=”4.7.7″ custom_margin=”|||” custom_padding=”100px||0px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NO TOCAR – Espais” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” locked=”off”]

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.8.0″ text_font=”Cormorant Garamond|500|on||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”50px” header_2_font=”Cormorant Garamond|500|on||||||” header_2_text_color=”#000000″ header_2_font_size=”50px” header_5_font=”Cormorant Garamond|500|||||||” header_5_text_color=”#000000″ header_5_font_size=”50px” header_5_line_height=”1.7em” animation_style=”fold” animation_direction=”left” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”” text_font_size_last_edited=”on|tablet” text_orientation_tablet=”” text_orientation_phone=”left” text_orientation_last_edited=”on|desktop”]

Ingredients

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[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”1_2,1_2″ use_custom_gutter=”on” gutter_width=”2″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ background_color=”rgba(255,162,0,0.17)” background_image=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/11/recipe_illustration_02-1.png” background_size=”initial” background_position=”bottom_right” width=”95%” max_width=”2560px” module_alignment=”center” custom_padding=”|50px||50px|false|false”][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.7.7″ transform_origin=”100%|0%” custom_padding=”||||false|false” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – Ingredients” module_id=”ingredientslist” _builder_version=”4.8.0″ _dynamic_attributes=”content” text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”16px” link_font=”|600|on|on|||||solid” link_text_color=”#ffa200″ ul_font=”Montserrat|500|||||||” ul_text_align=”left” ul_text_color=”#000000″ ul_line_height=”1.4em” width=”100%” max_width=”100%” module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”||||false|false” animation_direction=”left”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoiY3VzdG9tX21ldGFfSW5ncmVkaWVudHMiLCJzZXR0aW5ncyI6eyJiZWZvcmUiOiIiLCJhZnRlciI6IiIsImVuYWJsZV9odG1sIjoib24ifX0=@[/et_pb_text][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NO TOCAR – Espais” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” locked=”off”] [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″ _builder_version=”4.7.7″ custom_padding=”|||” border_width_left=”1px” border_color_left=”rgba(51,51,51,0.21)” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_carrillera_ingredients.jpeg” title_text=”canelons_carrillera_ingredients” show_in_lightbox=”on” align=”center” admin_label=”Foto Ingredients” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” background_enable_color=”off” width=”421px” max_width=”421px” module_alignment=”right” min_height=”321px” height=”321px” max_height=”340px” custom_margin=”||||false|false” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”El xef recomana que… ( BORRAR SI NO CAL )” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_row admin_label=”NO TOCAR” module_id=”opcions” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||0px|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NO TOCAR – Espais” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” locked=”off”]

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR ( El Xef recomana…)” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” text_font=”Cormorant Garamond||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”40px” header_3_font=”Cormorant Garamond||on||||||” header_3_font_size=”40px” custom_margin=”||||false|false”]

El Xef Recomana…

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#cccccc” divider_weight=”2px” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ max_width=”80px” max_width_tablet=”150px” max_width_phone=”150px” max_width_last_edited=”off|desktop” custom_margin=”20px||20px||false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”left” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%”][/et_pb_divider][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”4px|||||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text admin_label=”Recomanacions del XEF” module_id=”Thermomix” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”rgba(0,0,0,0.63)” text_font_size=”16px” custom_padding=”||0px|||”]…si voleu que la farsa encara sigui més bona hi afegiu, en el moment de triturar-la, un bon tros de foie d´ànec i de tòfona negra ratllada. Es el toc de qualitat definitiva d´uns canelons superiors.[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”NO TOCAR” module_id=”instruccions” _builder_version=”4.7.7″ background_enable_image=”off” background_size=”contain” background_repeat=”repeat” custom_margin=”||2px||false|false” custom_padding=”0px||0px||false|false”][et_pb_row custom_padding_last_edited=”off|desktop” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ background_image=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/11/recipe_illustration_03.png” background_size=”contain” width=”100%” module_alignment=”center” custom_margin=”0px|0px|0px|0px|false|false” custom_margin_last_edited=”off|desktop” custom_padding=”81px|0px|81px|0px|true|false” custom_padding_tablet=”|||”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NO TOCAR – Espais” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” locked=”off”]

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR” module_id=”receptapasapas” _builder_version=”4.8.0″ text_font=”||||||||” header_font=”||||||||” header_2_font=”Cormorant Garamond|600||on|||||” header_2_text_color=”#000000″ header_2_font_size=”40px” text_orientation=”center” custom_margin=”||-2px|||” animation_style=”fade” border_width_bottom=”3px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)” border_style_bottom=”dotted”]

La recepta, pas a pas Canelons de Vedella

[/et_pb_text][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NO TOCAR – Espais” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” locked=”off”]

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR ” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” width_last_edited=”off|desktop” module_alignment=”center” custom_padding=”||||false|false” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 1″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 1

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 1″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]En una cassola d´acer inoxidable o de ferro colat daurem, salpebrades, les carrilleres, tallades a daus grossos, i la panxeta. Reservem els cervells per més endavant.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_carrillera_daurarcarn.jpeg” title_text=”canelons_carrillera_daurarcarn” show_in_lightbox=”on” admin_label=”Imatge – PAS 1″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR – BORRAR SI NO CAL EL PAS” _builder_version=”4.7.7″ background_color=”rgba(73,73,73,0.03)” module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”||||false|false” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 2″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 2

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 2″ module_id=”pas2″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]Reservem la carn i a la mateixa cassola sofregim la ceba, en primer lloc, els alls i tot seguit la pastanaga. Uns minuts més tard incorporem el tomàquet, sofregim uns minuts més i recuperem la carn. Mullem amb els licors, afegim les herbes i cobrim amb el brou. Dues hores i mitja a 150 graus. Afegim els cervells de xai i deixem coure mitja hora més.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_carrillera_verdures.jpeg” title_text=”canelons_carrillera_verdures” show_in_lightbox=”on” show_bottom_space=”off” admin_label=”Imatge – PAS 2″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR – BORRAR SI NO CAL EL PAS” _builder_version=”4.7.7″ module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 3″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.8.0″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 3

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 3″ module_id=”pas3″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” link_text_color=”#ffa200″ header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]Retirem el greix, colem la carn, reservem el suc de la cocció per fer la velouté (beixamel amb brou substituint la llet) i ho passem per la termomix o la màquina de picar carn. O el minipimer, estarà tan tendra que no tindreu cap problema.[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_carrillera_triturat.jpeg” title_text=”canelons_carrillera_triturat” show_in_lightbox=”on” show_bottom_space=”off” admin_label=”Imatge – PAS 3″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR – BORRAR SI NO CAL EL PAS” _builder_version=”4.7.7″ background_color=”rgba(73,73,73,0.03)” module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 4″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 4

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 4″ module_id=”pas4″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”|||50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]Bulliu la pasta, si es que no ho havieu fet ja (mentre es fa la carn al forn, per exemple, és un bon moment). Estireu les làmines a sobre uns draps, ompliu la màniga pastissera i aneu posant un xurro de farsa a cada extrem de les làmines. Enrotlleu-los. [/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_carrillera_enrollat.jpeg” title_text=”canelons_carrillera_enrollat” show_in_lightbox=”on” show_bottom_space=”off” admin_label=”Imatge – PAS 4″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ make_equal=”on” admin_label=”NO TOCAR – BORRAR SI NO CAL EL PAS” _builder_version=”4.7.7″ module_alignment=”center” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”||||false|false” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.1)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”3.25″ custom_padding=”|||” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text disabled_on=”off|on|on” admin_label=”NOTOCAR – ESPAIS” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”]

 

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR – PAS 5″ module_id=”pas1″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”20px” text_line_height=”1.8em” header_font=”||||||||” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||-1px||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”20px” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”]

Pas 5

[/et_pb_text][et_pb_text admin_label=”Instruccions – PAS 5″ module_id=”pas5″ _builder_version=”4.7.7″ text_font=”Montserrat||||||||” text_text_color=”#1e1e1e” text_font_size=”17px” text_line_height=”1.8em” header_5_font=”Montserrat||||||||” header_5_font_size=”22px” header_5_line_height=”1.8em” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”||0px|50px|false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”bottom” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%” text_font_size_tablet=”” text_font_size_phone=”18px” text_font_size_last_edited=”on|desktop” border_color_all=”rgba(51,51,51,0.1)”] Feu la velouté amb 40 grams de farina, 40 de mantega i el suc, desgreixat, de la cocció. Ho poseu al forn en una cassola de fang o una safata de pirex, cobert amb formatge ratllat, i ho gratineu.
Ja teniu llestos uns canelons dels que fan afició![/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.7.7″ custom_padding=”||26px||false|false” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/canelons_carrillera_gratinat.jpeg” title_text=”canelons_carrillera_gratinat” show_in_lightbox=”on” show_bottom_space=”off” admin_label=”Imatge – PAS 5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_radii=”on|5px|5px|5px|5px” box_shadow_style=”preset1″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”MERIDATGE – NO TOCAR – ( BORRAR SI NO CAL )” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_margin=”0px||0px||false|false” custom_padding=”45px||45px||true|”][et_pb_row column_structure=”3_5,2_5″ admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” border_width_bottom=”1px” border_color_bottom=”rgba(51,51,51,0.24)”][et_pb_column type=”3_5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_text admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” text_font=”Cormorant Garamond|500|on||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”50px” header_font=”Cormorant Garamond||on||||||” header_font_size=”50px” header_3_font=”Cormorant Garamond||on||||||” header_3_text_align=”left” header_3_font_size=”50px” custom_margin=”||6px|||”]

Maridatge

[/et_pb_text][et_pb_divider color=”#cccccc” divider_weight=”2px” admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.8.0″ max_width=”80px” max_width_tablet=”150px” max_width_phone=”150px” max_width_last_edited=”off|desktop” custom_margin=”10px||10px||false|false” animation_style=”fold” animation_direction=”left” animation_intensity_fold=”5%” animation_starting_opacity=”100%”][/et_pb_divider][et_pb_text admin_label=”Text – Meridatge” _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default” text_font=”||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”16px” text_line_height=”1.8em”]

Ja us vaig dir al post dels canelons “tradicionals” que per mi el millor maridatge per als canelons, sobretot els de carn (tot tipus de carns), és el cava. I en el cas d´aquests canelons de vedella de carrillera, molt més contundents i d´un gust més intens que els de porc i pollastre, molt millor si el cava és rosat. I encara més si parlem d´un Recaredo Intens Rosat Brut Nature, una veritable meravella que acompanyarà molt bé aquests fantàstics canelons

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”2_5″ _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default”][et_pb_image src=”https://www.booonissim.cat/wp-content/uploads/2020/12/recaredo-intens-rosat-brut-nature-1503421.jpg” title_text=”recaredo-intens-rosat-brut-nature-1503421″ align=”center” admin_label=”Imatge – Meridatge” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” max_height=”300px”][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”NO TOCAR” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” custom_padding=”0px||0px||true|”][et_pb_row _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.8.0″ _module_preset=”default”][et_pb_text _builder_version=”4.8.0″ _dynamic_attributes=”content” _module_preset=”default” text_font=”||||||||” text_text_color=”#000000″ text_font_size=”18px” link_font=”||||||||” link_text_color=”#007FE0″ link_font_size=”18px”]@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF90YWdzIiwic2V0dGluZ3MiOnsiYmVmb3JlIjoiTWVzIFJlY2VwdGVzIGRlOiAiLCJhZnRlciI6IiIsImxpbmtfdG9fdGVybV9wYWdlIjoib24iLCJzZXBhcmF0b3IiOiIgfCAiLCJjYXRlZ29yeV90eXBlIjoicG9zdF90YWcifX0=@[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

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