Carbassa al forn amb llenties i gorgonzola

Un fantàstic plat que es pot menjar calent o tebi, gustós, boooníssim!

Ingredients:

1/2 carbassa violí (uns 500 gr aprox), 2 cebes vermelles, 70 gr de llenties

75 gr de gorgonzola, 1 llimona, 1 dent d´all, julivert, menta, sàlvia, sal i pebre, oli d´oliva

 

Tallem la carbassa per la meitat a lo llarg i després en làmines més aviat primes. La ceba igual, però un xic més gruixida. Hol barregem bé amb dues cullerades d´oli, sal i pebre i les fulles de sàlvia, una mica picades. Ho posem al forn a 220 graus en una safata amb paper vegetal uns vint minuts o fins que la carbassa i la ceba estiguin cuites. Mentrestant haurem posat a coure les llenties, i un cop cuites les passarem a un bol, per posar-hi ratlladura de llimona, suc de llimona, les herbes aromàtiques picades, l´all i finalment la carbassa, la ceba i el gorgonzola a dauets. Super bo!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *