Carbassó i fonoll amb “migas”

Una recepta, com ho diria…curiosa. A mi, com que tots els ingredients m´agraden molt, doncs la veritat és que m´agrada, i bastant!

Ingredients:

120 gr de motlla de pa, 3 grans d´all, 350 gr de carbassó, sal i pebre

2 bulbs de fonoll, 2 cullerades de suc de llimona, 10 gr d´anet picat

1/2 culleradeta de brins de safrà, 2 cullerades d´oli d´oliva

Bullim una mica d´aigua per infusionat el safrà, uns 80 ml, durant deu minuts. Mullem el pa i el torrem al forn 15 minuts. Tot seguit fregim aquest pa amb els alls laminats i ho reservem. Saltegem els carbassons, tallats a daus, i tot seguit fem el fonoll a la planxa, tallat a rodelles, que després tallarem més o menys a daus. Barregem les dues verdures amb una vinagreta de suc de llimona, oli, sal i pebre i ho deixem marinar entre 15 i 20 minuts. Finalment hi afegim les “migas”, l´anet picat i ho servim.

Leave a Reply