Carbassons farcits

Recepta fàcil de carbassons farcits, una de tantes, imaginació al poder per a canviar-la, ben senzill.

 Ingredients:

  • 2 carbassons
  • 1 ceba mitjana
  • 7o gr d´arròs aprox.
  • 2 cullerades de panses
  • curcuma en pols
  • farigola fresca
  • dues cullerades de pinyons

Com fer la recepta dels carbassons farcits:

  1. Començarem posat aigua a bullir en dos focs, un per a l´arròs i l´altre per als carbassons.
  2. Els carbassons els tallem a lo llarg per la meitat, tot just cinc minuts. Els deixarem refredar i els buidarem, conserveu d´entrada la polpa per si el farcit us quedés curt. Jo diria que no la vaig utilitzar aquesta vegada, però ho he fet en d´altres.
  3. Poseu també a sofregir la ceba, tallada a juliana. Quan la veieu quasi a punt hi afegiu les panses i els pinyons.
  4. Tan bon punt tinguem l´arròs cuit el saltegem amb la ceba, juntament amb fulles de farigola picades i una culleradeta de curcuma.
  5. Finalment omplim els carbassons amb el farcit, rectificat de sal i pebre, i ens ho mengem de primer plat, de segon o fins i tot de plat únic per sopar.
  6. Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta:

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *