Recepta fàcil de carbassons farcits, una de tantes, imaginació al poder per a canviar-la, ben senzill.
Ingredients:
- 2 carbassons
- 1 ceba mitjana
- 7o gr d´arròs aprox.
- 2 cullerades de panses
- curcuma en pols
- farigola fresca
- dues cullerades de pinyons
Com fer la recepta dels carbassons farcits:
- Començarem posat aigua a bullir en dos focs, un per a l´arròs i l´altre per als carbassons.
- Els carbassons els tallem a lo llarg per la meitat, tot just cinc minuts. Els deixarem refredar i els buidarem, conserveu d´entrada la polpa per si el farcit us quedés curt. Jo diria que no la vaig utilitzar aquesta vegada, però ho he fet en d´altres.
- Poseu també a sofregir la ceba, tallada a juliana. Quan la veieu quasi a punt hi afegiu les panses i els pinyons.
- Tan bon punt tinguem l´arròs cuit el saltegem amb la ceba, juntament amb fulles de farigola picades i una culleradeta de curcuma.
- Finalment omplim els carbassons amb el farcit, rectificat de sal i pebre, i ens ho mengem de primer plat, de segon o fins i tot de plat únic per sopar.
- Us adjunto un link al nostre canal de youtube per si voleu veure el vídeo de la recepta: