Recepta que es pot fer amb pèsols i amb coco fresc, opció que segurament canvia bastant (a millor, probablement) el gust del plat…però que jo no vaig seguir en utilitzar coco ratllat. En qualsevol cas, molt bona, de veritat.
Ingredients:
Fulles de curri, 1 ceba vermella, 3 dents d´all, mitja llimona
una culleradeta de llavors de mostassa negra, dues cullerades de coco ratllat (sec o fresc)
2 tomàquets, llet de coco, 300 gr de cigrons cuits, curcuma en pols, pebre de caiena, oli
Posem a escalfar l´ofi, afegim les llavors de mostassa i en un parell de minuts incorporem les fulles de curri. Remenem una mica, afegim la ceba tallada a dauets petits i sofregim durant uns vuit minuts. Incorporem l´all picat, la curcuma i el pebre de caiena. Un minut més tard el coco, el tomàquet (a dauets, sense pell ni llavors) i un xic de sal. Uns deu minuts més tard hi posem els cigrons, la llet de coco ( a ull), una miqueta d´aigua i un rajolí de suc de llimona i deixem coure uns deu minuts.