Doncs sí, tu, això de descobrir que sí que m´agrada la col-i-flor ha estat força interessant, je je!
Ingredients:
1 col-i-flor mitjaneta
100 gr de panses
1 dent d´all
1 bitxo sec
1 branca de romaní (o romaní sec)
1 cullerada de julivert picat
100 ml de vinagre de xerès
oli d´oliva extra verge
sal, pebre
Escaldar la col-i-flor un màxim de dos minuts en aigua bullent, només les flors, eh. Reservar-ho. POsar en una cassoleta les panses, el romaní, l´all, dues cullerades d´aigua i 100 ml d´oli. Escalfar-ho i tenir-ho a foc lent una mitja horeta sense que bulli. La jugada és saltejar la col-i-flor en un wok o paella amb el líquid que hem preparat, i quan estigui torradeta saltar-hi també les panses i l´all, que ara l´haurem pelat. I està molt bo, ho podem acompanyar de cuscús o quinoa fent un plat vegetarià o com a complement d´una hamburguesa, per exemple. Boníssim!