Col-i-flor torrada amb panses

Col-i-flor torrada amb panses

Doncs sí, tu, això de descobrir que sí que m´agrada la col-i-flor ha estat força interessant, je je!

Ingredients:

1 col-i-flor mitjaneta

100 gr de panses

1 dent d´all

1 bitxo sec

1 branca de romaní (o romaní sec)

1 cullerada de julivert picat

100 ml de vinagre de xerès

oli d´oliva extra verge

sal, pebre

 

Escaldar la col-i-flor un màxim de dos minuts en aigua bullent, només les flors, eh. Reservar-ho. POsar en una cassoleta les panses, el romaní, l´all, dues cullerades d´aigua i 100 ml d´oli. Escalfar-ho i tenir-ho a foc lent una mitja horeta sense que bulli. La jugada és saltejar la col-i-flor en un wok o paella amb el líquid que hem preparat, i quan estigui torradeta saltar-hi també les panses i l´all, que ara l´haurem pelat. I està molt bo, ho podem acompanyar de cuscús o quinoa fent un plat vegetarià o com a complement d´una hamburguesa, per exemple. Boníssim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *