Boníssima recepta, com totes les de conill, com totes les que porten bolets…com m´agraden aquestes criatures!
Ingredients (x 6 px):
1 conill i mig
1/2 kilo de rossinyols
25 cebetes (del “platillo”, aquelles rodones i petites)
picada: all, julivert, ametlles, fetge de conill
1 litre de brou de pollastre o carn (aprox)
sal, pebre
llard
Primer enrossim el conill, salpebrat, amb el llard, tallat a quarts o a octaus, com preferiu. Mentrestant netegeu bé els bolets i quan els tingueu ben nets els passeu per la paella. Peleu mentrestant les cebetes i, si aneu tard, les podeu posar un minut al microones, així s´estovaran una mica (idea del meu germà gran, que de fet se´m va ficar a la cuina veient que si no ho feia acabaríem menjant a les cinc…i va acabar cuinat ell el conill!). Enrossim les cebes dins la cassola on hem saltejat els talls de conill i quan estiguin ben rosses hi tornem a posar el conill, afegim els rovellons i ho mullem amb el brou. Ni poc ni massa, que cobreixi, i deixem coure uns tres quarts d´hora o una hora ben bona. Quan quedin deu minuts llargs per acabar la cocció hi afegiu la picada, deixatada amb una mica del brou.
No cal que us torni a dir que estava per llepar-se´n els dits, oi?
Hola,
He vist que tens moltes receptes al bloc, i m‘agradaria presentar-te la pàgina Lestevesreceptes.cat, on els usuaris poden buscar entre més de 20000 receptes de les millors pàgines catalanes. També hem creat el Top blocs de receptes, on, de franc, pots afegir el teu.
Lestevesreceptes.cat té diverses versions, en suec, francès, anglès, italià o castellà entre d’altres. Vols formar part de la nostra família?
Quedem a la teva disposició!
Andreu
Lestevesreceptes.cat
Hola, jo encantat de la vida…he mirat de registrar-me però em sembla que no ho he fet bé malgrat haver seguit tots els passos que deieu per a wordpress…la veritat és que no en tinc ni idea, el blog me´l va fer un amic i jo només sé el mínim per pujar els posts…m´he fet seguir de la vostra pàgina de facebook tb…salut