També es podria anomenar “conill al vi negre”, ja que bàsicament es això, un conill que es cou amb vi negre i al qual s´hi afegeix al final una bona picada. Senzill i molt bo!
Ingredients:
- Un conill tallat a octaus
- oli
- 1 cabeça d´alls
- 1 vas de vi negre
- un manat d´herbes: llorer, marduix, orenga, canyella
- 30 gr d´ametlles torrades
- 2 grans d´all
- una mica de julivert
- 1 galeta “maria”
Posarem una mica d´oli en una cassola i quan sigui calent hi sofregirem els talls de conill salpebrats juntament amb el manat d´herbes (si no teniu/trobeu marduix poseu-hi farigola) i la cabeça d´alls. Mullem amb el vi, deixem reduir una mica, hi afegim dues cullerades d´aigua i ho deixem coure tapat i lentament. Mentrestant prepararem una picada amb el julivert, els alls, les ametlles i la galeta i la tirem a la cassola a mitja cocció. Un total de trenta minuts aprox i estarà llest.