Conill emborratxat

Una excel.lent recepta tradicional, d´aquelles que val la pena acompanyar amb arròs per aprofitar millor una salsa que està de vici…i amb la qual has de tenir una mica de mà al final ja que es pot tallar (ou, calor…).

Ingredients:

1 conill tallat a octaus

100 gr de cansalada

Mig litre de vi blanc

200 ml de cognac

100 ml de llet

1 ou

oli, sal, pebre

 

Enrossim el conill i la cansalada, mullem amb els alcohols, ho tapem amb paper de forn i la tapa de la cassola  i ho deixem coure a foc lent uns 40 minuts aprox. Retirem el conill de la cassola i aquesta del foc, hem de fer que baixi la temperatura de la salsa, la qual barregem amb la llet i un ou batut. Hem de lligar la salsa, de nou al foc (molt lent) amb moviments circulars de la cassola, evitant que es talli (es coaguli l´ou…). Quan ho tinguem hi posem de nou el conill i servim acompanyat d´arròs blanc, preferentment.

IMG_8428

Leave a Reply