Crema de musclus

Crema de musclus

Una manera diferente de fer una crema de musclus. Econòmica, pràctica i fàcil de ver, ideal!

Ingredients:

1 kilo de musclus

1 fulla de llorer

1 ceba

100 ml de vi blanc

40 gr de farina

40 gr de mantega

uns brins de safrà

sal, pebre

 

Obrim els musclus amb el vi, la ceba, el llorer i 1 litre d´aigua. Colem el brou resultant i el reservem. Fem un roux amb la farina i la mantega (primer la mantega, i quan s´hagi fós hi afegim la farina….remenem bé i deixem coure a foc lent uns deu minuts) en una cassola gran i mullem amb el brou que havíem reservat. Salpebrem i tot remenant amb les varilles deixem coure uns vint minuts. Mentrestant treiem els musclus de les seves closques i els repartim entre els bols on anirà la crema. Si en sobren sempre els podem utilitzar per fer una altra sopa o una pasta o el que us passi pel cap!

0 comentaris a ;ldquo;Crema de musclus;rdquo;

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *