Curri de tofu i mango

Recepta especialment indicada per a totes aquelles persones amants de les fruites cuinades. Com servidor, per exemple. Heu d´anar en compte però que el mango no us quedi excessivament cuit…o no, bé, això ja era una apreciació personal.

Ingredients:

250 gr de tofu, pebre de caiena, canyella en pols, garam masala, sal

1 ceba vermella, 1 tros de gingebre, 3 dents d´all, llavors de comí, 2 fulles de llorer

4 claus, 250 ml de llet de coco, 1 mango

 

Tallar el tofu a daus. Escalfar oli en una paella i saltejar-hi el tofu juntament amb el pebre de caiena, la canyella, el garam masala i la sal. Reservar-ho. Per fer el curri sofregim la ceba amb l´all i el gingebre, tot ben picat. Afegim les llavors de comí, les fulles de llorer i els claus. Uns minuts més tard serà el moment d´afegir-li el manfo, tallat a daus, i la llet de coco. O, millor dit, al revés. Primer la llet de coco, així el mango no us quedarà excessivament cuit, com em va passar a mi ja que tot esperant que la salsa espessís el mango se´m va passar de cocció. Tot i això el plat va quedar molt bo.

Deixa un comentari