El clàssic arròs al curry amb pollastre, en el sentit que el curry és en pols i no pica, només és aromàtic i força apte per a “tots els paladars”. Senzill i ràpid de fer, és una bona opció per indtroduir aquest tipus de sabors als més petits.
Ingredients:
2 cuixes de pollastre o 2 pits
200 gr de cebes, 300 de tomàquets
1 cullerada de gingebre ratllat, 3 dents d´all
30 gr de curry en pols, una mica de xili en pols (opcional)
1 cullerada de garam masala, cilantre picat, 150 ml de iogur
200 gr d´arròs basmati (opcional)
Farem primer una mena de sofregit amb les cebes, el gingebre, el curry i els alls, i tot seguit els tomàquets, tallats a daus, sense pell ni llavors. Quan ho tenim tot ben a punt de caramel hi afegim el pollastre, tallat a daus, i ho deixem coure a foc lent una mitja horeta, o menys, depenent de quin part del pollastre s´hagi escollit…en principi si feu cuixa també desossada, sobretot i penseu fer una mena d´arròs barrejat amb tot el guisote, ja que a la recepta del llibre no ho acompanyem amb arròs i couen les cuixes senceres.