El “pisto” de la Tamara

El "pisto" de la Tamara

Directament, un estofat de verdures. Molt més que una ratatouille, o una samfaina, una delicia de plat.

Ingredients:

2 cebes, 4 grand d´all, 1/2 xili verd

2 pebrots vermells, 1/2 carbassa, 1 xirivia

200 gr de mongeta tendra, 1 carbassó, 1/2 albergínia

1 patata, 2 tomàquets, 1 cullerada de concentrat de tomàquet

cilantre picat, sal i pebre

 

Això no té cap secret. Anar sofregint les verdures, poc a poc, començant amb la ceba i els alls i anar afegint els pebrots, la patata, la xirivia, l´albergínia, etc, etc…No us ho explico tal qual ho diu al llibre perquè no ho vaig seguir, senzillament vaig anar incorporant les hortalises com em semblava, i vosaltres feu el mateix. La carbassa, de les darreres coses, igual que el carbassó. L´autor hi posa aigua i uns minuts més tard les enforna durant 3o minuts! Jo flipo que no se li desfacin! Jo diria que ho vaig acompanyar amb un cuscús integral d´espelta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *