Espàrrecs mimosa

Espàrrecs mimosa

Recepta senzilla, pràctica i mega super ràpida de fer, un entrant ideal per a quan vulgueu, fins i tot pot ser un plat ràpid si hi afegiu arròs o alguna cosa semblant…

Ingredients:

2 ous, 2 manats d´espàrrecs de marge

2 culleradetes de tàperes

oli d´oliva extra verge, pebre negre, sal maldon

Primer bulliu els ous entre 9 i 10 minuts, tot i que mentrestant també podeu fer el mateix amb els espàrrecs, netejant-los i tallant les cues primer i escaldant-los uns minuts, depenent de si són molt gruixuts o no. També podeu optar per fer-los a la planxa. Quan tingueu les dues coses preparades esmicoleu els ous i els poseu per sobre dels espàrrecs juntament amb les tàperes, un bon raig d´oli d´oliva, pebre negre recén mòlt i sal maldon.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *