Fettucine amb crema de pebrots, feta i alfàbrega

Senzilla i sorprenent recepta, mai se m´havia passat pel cap fer una salsa de pebrots i formatge triturant el pebrot, escalivat, amb unes fulles d´alfàbrega. El resultat és més o menys el que esperes, i si t´agrada el pebrot cuit aquí tens una recepta super easy.

Ingredients:

3 pebrots vermells escalivats, 200 gr de formatge feta (aprox)

unes quantes fulles d´alfàbrega, 500 gr de fettucine frescos (n´hi ha sense gluten, de fet els meus ho eren)

sal i pebre, sucre (opcional)

 

Escaliveu els pebrots al forn. Jo ho faig només amb el gratinador i queden més bons. Això sí, heu d´estar més o menys a sobre per evitar que es cremin, i els hi heu d´anar donant voltes. Si us fa pal doncs feu-ho com sempre, 45 minuts al forn a 180/200 graus i llestos. Els peleu i els tritureu amb una part del formatge i amb l´alfàbrega. Poseu-hi un xic de sal i potser, depenent dels pebrots, un xic de sucre. Quan els fettucine siguin cuits (si són de pasta fresca en 2/3 els tindreu fets) els barregeu amb la salsa i serviu. La salsa, ara que hi penso, la podeu escalfar si l´heu feta amb uns pebrots que no fossin calents i llavors hi afegiu la resta del formatge feta, que de fet es desfarà de nou entre la salsa. Rectifiqueu de sal i pebre i serviu.

Deixa un comentari