Excel.lents, super gustosos, plat d´Indonesia. Easy.
Ingredients (4 px):
300 gr de fideus a l´ou
4 quarts de pollastre
1 ceba grossa, 2 dents d´all, un tros de gingebre fresc
250 gr de pinya fresca (o més), una mica de lemon grass
1 cullerada de pasta de gambes, 1 cullerada de salsa de soja clara
pebre blanca aixafada al morter
1 xili vermell, dos ous, oli
Bulliu els fideus amb molta aigua i sal, i reserveu-los. El pollastre, tallat i desossat a trossos petit, el salpebreu a consciència i el saltegeu al wok, reservant-lo a continuació. Saltegem la ceba, l´all, el ginger i el lemon grass juntament amb la pasta de gambes dissolta en la salsa de soja, i tot seguit la pinya. Piquem el xili vermell i fem uns ous remenats en una paella apart, i finalment ho juntem en un mateix wok per tirar-hi pebre blanc per sobre no gaire matxacat. Deliciós i perillosament fort/picant si no aneu en compte amb el pebre!