Filet “mignon”

Filet "mignon"

Quan vaig decidir fer steak tàrtar per a uns amics em vaig quedar un filet de bou sencer, i en van sortir un parell de filets més que van servir fer poder fer aquest deliciós plat on, per cert, hi vaig faltar el pa torrat a sota dels filets que ja hagués estat el cop de gràcia definitiu!

Ingredients

un parell de filets

un parell de llesques de pa de motlle torrades (o, millor, fregides)

1/4 de kilo de xampinyons

20 gr. de mantega

el suc de mitja llimona

beixamel (mantega, oli, farina, llet freda)

Molt senzill. Fem els xampis amb la mantega i la llimona, tallant-los a quarts o a octaus, depenent de com us agradin de grans. Fem els filets, volta i volta, desprès d´haver-nos currat una beixamel. Fiquem els xampis dins de la beixamel, torrem/fregim el pa, hi posemels filets a sobre i finalment ho cobrim amb la beixamel i els xampis. Per cert, no vaig tirar els xampis a la beixamel, els vaig servir apart…

Brutal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *