Fantàstica recepta de “La Cuchara de Plata”, bíblia de la cuina italiana, en una fantàstica barreja d´ous i albergínies absolutament deliciosa!
Ingredients:
4 albergínies mitjanes
25 gr de mantega, oli d´oliva
1 ceba, 1/2 kilo de tomàquet madur, 1 dent d´all
2 ous, julivert, sal i pebre, el suc d´una llimona
Tallar les albergínies a rodelles , salarles i deixar-les en un colador gran una bona estona, mitja hora llarga. Sofregir la ceba picada amb oli i mantega, i a continuació afegir-hi les albergínies (prèviament assecades), els tomàquets (pelats i sense llavors), l´all i el julivert picat. Barrejar-ho bé i prosseguir la cocció uns deu minuts més. Retirar la cassola del foc, incorporar el suc de llimona i dos ous batuts, remenar una mica i servir. Repeteixo, una delicia!
Ho he cuinat amb albergínia blanca i crec q no ha anat massa bé…la pell és molt dura i alhora de menjar-ho és incòmode. Algú ho ha provat?
Fes-ho amb la de sempre, la lila fosc/negra, anirà millor