Frittata fumada (col-i-flor amb scamorza)

Frittata fumada (col-i-flor amb scamorza)

Força deliciós, potent, plat únic sense cap mena de dubte i una alternativa super interessant per fer col-i-flor.

Ingredients:

1 col-i-flor

4/6 ous

4 cullerades de crème fraiche

2 cullerades de mostassa de dijon

2 culleradetes de pebre vermell dolç fumat

3 culleradetes de ciboulet picat

150 gr de formatge scarmorza

50 gr de formatge cheddar curat

sal, pebre, oli

 

Escaldar la col-i-flor al dente. Batre els ous i barrejar-los amb la crème, la mostassa i el pebre vermell, el ciboulet i tres quartes parts dels formatges (ratllats). Saltejar la col-i-flor amb oli i afegir-hi la barreja, repartint-la uniformement per la paella durant cinc minuts com a màxim. Cobrir-ho amb la resta dels formatges, ratllats, i enfornar fins que s´hagin desfet. Boooníssim, i contundent!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *