Ja he publicat una recepta d´aquesta famosa amanida asiàtica en l´altre llibre que estic disseccionant, el de la cuina d´aquest fabulós continent, i ara n´ofereixo una versió lleugerament diferent.
Ingredients:
2 patates, 1/2 col
70 gr de soja germinada, 100 gr de mongeta tendra
4 ous durs, 100 gr de tofu
Fulles de cilantre
Salsa satay (és una moguda fer-la…la podeu comprar de pot en qualsevol lloc asiàtic, molt bona!)
A veure, la cosa queda mooolt simplificada si comprem la salsa feta, i com que així ho vaig fer jo, així ho explico, tampoc és qüestió de complicar-nos la vida…L´únic llavors que heu de fer és bullir les patates i els ous, escaldar la soja i la mongeta tendra (deixar-la al dente) i saltejar el tofu. Posar-ho tot junt amb una mica de gràcia al plat i la salsa satay per sobre. Boooníssim!!!