Gaspatxo verd amb bacallà

Un altre exemple que les quantitats de moltes de les receptes d´aquest fantàstic llibre dedicat a les Sopes són més que qüestionables: directament són errònies. En aquest cas hi sobren 4 iogurts. No un ni dos, en sobren ben bé quatre, a no ser que l´autora pretengués fer una sopar espessa. Li hauria de dir llavors “salmorejo verd amb bacallà”…Amb la quantitat d´aigua també discrepo, ella en posa 1/4 de litre i jo 1/2 de brou de verdures…i tres alvocats en comptes de dos, però. En quasevol cas un plat molt i molt bo.

Ingredients (6 px):

4 pebrots verds

3 alvocats

1 ceba petita

1 llima (el seu suc)

2 iougurts naturals

100 ml d´oli extra verge

una mica de tabasco

1/2 litre de brou de verdures

200 gr de bacallà esqueixat i mig pebrot vermell per acompanyar

Com sempre: tots els ingredients a la batedora fins que estiguin totalment integrats a la sopa/crema, vaja, de fet desintegrats, ja ja. Es pot colar o no, als qui ho van tastar els hi va agradar sense colar però jo crec que es necessari el seu pas pel xinès. I per acompanyar-ho, a més a més del pebrot vermell tallat petit i dels trossets de bacallà esqueixat jo hi afegiria, de fet vam afegir-hi, una mica més de tabasco. De les més bones!

IMG_4009

0 thoughts on “Gaspatxo verd amb bacallà”

Deixa un comentari