Guisat de peix a la marinera

Guisat de peix a la marinera

Un guisat amb rap i lluç no pot ser dolent…podria, això sí, ser més econòmic, tot i que també es pot fer amb d´altres peixos que estiguin millor de preu. Buscant, però, es pot trobar (sobretot el lluç) molt més bé de preu. Dit això, afegir que el plat és boníssim, que ens ho vam menjar amb cullera i que vam disfrutar-lo molt!

Ingredients (2 px):

300 gr de lluç

300 gr de rap

1 ceba, 1 pastanaga, 2 tomàquets madurs, 1 dent d´all

1 cullerada sopera de farina

1 vas d´aigua, 1 vas de vi

1 pastilla de brou de peix

1 rovell

2 cullerades de llet freda

farigola, julivert, llorer

julivert picat

Tallar tot el peix en daus, sense pell ni espines si podeu (amb el rap potser no és tan necessari com amb el lluç). Poseu a sofregir totes les hortalizes en una cassola, els tomàquets sense pell ni llavors, durant uns 8 minuts. Afegir-hi la farina i tot seguit l´aigua i el vi amb les pastilles de brou dissoltes en una altra mica d´aigua juntament amb la farigola, el llorer i la branca de julivert. Donar-hi unes voltes i finalment posar-hi el peix, deixant-ho coure a foc mitjà uns deu minuts. Rectificar de sal i pebre.

Just abans de servir podeu afegir-hi el rovell d´ou dissolt en dues o tres cullerades de llet, a poc a poc per evitar que qualli, i remoure bé. Li dona un gustillo molt bo!

Finalment tirar-hi julivert picat. Força més ràpid del que em pensava, i boníssim!

1 thought on “Guisat de peix a la marinera”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *