Llenties amb albergínia, tomàquet i iogur

Ottolenghi combina moltes vegades, moltes, les albergínies amb les llenties, i és molt fan del iogur. Junts formen una bona combinació que et fa menjar un plat diferent del que normalment estàs acostumat, i només per això ja val la pena fer aquesta recepta.

Ingredients:

2 alberginies mitjanes, 300 gr de tomàquets cherry, 150 gr de llenties crues (jo normalment utilitzo les pardines, ell és més partidari de les de “puy”)

suc de llimona, orenga, sal i pebre, oli, 100 gr de iogur tipus grec

Començarem posant a bullir les llenties mentre escalfem el forn i, paral.lelament, escalivem les albergínies. Les llenties trigaran més o menys el mateix que les albergínies, per tant ja tindrem dues coses fetes, però ens faltaran els tomàquets, que també els escalivarem. Quan ho tinguem tot ho barregem bé, salpebrem, hi afegim el suc de llimona i l´oregna i ho acabem amb el iogur. Complert i fàcil.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *