Recepta pròpia, mirava de buscar alternatives atractives per fer llenties i vaig acabar provant què tal casava amb el curry, en aquest cas fet amb llet de coco. I funcionava, ajudat per una poma saltejada primer i cuita després amb les llenties que li donava un toc especialment atractiu. Les mides, però, són totalment aproximades, quasi mai peso les llenties…
Ingredients:
llenties pardines cuites per a quatre persones (200 o 250 gr)
1 o 2 pomes golden (o les que tingueu a mà)
una cullerada de pasta de curry (vermell o groc)
1 ceba
1 pot mitjà de llet de coco ( a ull…)
Naturalment, podeu fer les llenties a casa, aquí només fan una mica de xup xup amb el curry per impregnar-se del seu sabor. El que vaig fer és fer un sofregit de ceba, hi vaig afegir després la cullerada de pasta de curry i quan va estar ben integrada a la ceba vaig mullar amb la llet de coco. Mentre s´anava reduint vaig saltejar breument una poma tallada a daus i la vaig incorporar a la llet de coco. Tot seguit les llenties, i vaig deixar que anés fent xup xup fins que em va semblar que ja havia reduit prou. I…boníssim, podeu fer-ho més o menys caldós, depenent dels vostres gustos.