Aquesta recepta va ser tota una sorpresa. Així d´entrada no ho veia gaire clar, però la combinació de sabors i textures va ser sensacional, i la podeu fer quan vulgueu!
Ingredients:
200 gr de llenties de puy
120 gr de canonges, 1 dent d´all
400 gr d´espàrrecs fins de llauna
40 gr de julivert picat
oli d´oliva extra, vinagre de vi negre
100 gr de pecorino semicurat
sal, pebre
Les llenties les podeu coure com vulgueu, amb verdures o soles, amb all, amb qualsevol cosa. Jo sempre hi poso una ceba amb claus, algun tros de pastanaga, el que sigui, i un gra d´all…però com vulgueu. L´amanit/vinagreta la feu amb la meitat dels canonges, el julivert, l´oli, el vinagre, l´all i una mica de sal i pebre, tot en un vas per triturar fins a obtenir una salsa homogènia. I llestos, el pecorino per sobre a trocets i…deliciós, de veritat.