Llenties vermelles amb tomàquet i coco al curri

Senzilla recepta, cap novetat si parlem d´Ottolenghi, i en aquest cas força austera.

Ingredients:

1 ceba, 150 gr de llenties vermelles, 4 tomàquets de pera

1 llauna de llet de coco (400 ml), 25 gr de cilantre (tiges incloses)

1 tros de gingebre, , dos grans d´all, 1 culleradeta de curri en pols

oli de coco, sal, pebre

Sofregim la ceba, afegim el curri, els alls i el gingebre, tallats ben petits, picats de fet. Un xic de xili en escames si voleu, també, l´autor ho fa. Incorporem el tomàquet, pelat i tallat a daus, sense pell ni llavors, o polpa de tomàquet en llauna. Sofregim una mica més, incorporem les llenties, el cilantre, mig litre d´aigua, sal i pebre. Ageim també la llet de coco i ho deixem coure a foc més aviat lent fins que les llenties siguin cuites. Recordeu que aquest tipus de llenties tenen un temps de cocció molt més curt que les altres, amb vint minuts escassos en tindreu prou.

Leave a Reply