“Karaburun” és un poble de la costa egea de Turquia i aquesta recepta de llobarro és super bona, només heu d´anar en compte amb la salsa i que us quedi suficientment líquida.
Ingredients:
2 llobarros filetejats
2 patates grosses
1 carbassó
100 gr de formatge ratllat
pebre vermell
anet
sal, pebre
250 gr de farina (jo crec que és molta, amb la meitat feu)
suc de mitja llimona
Peleu les patates i els carbassons i ho talleu a rodanxes. En un bol barregeu la farina amb 2 tasses d´aigua ( o més) amb unes varilles amb el suc de llimona inclòs i ho reserveu. Enforneu les patates i els carbassons amb oli d´oliva uns deu minuts com a màxim, i tot seguit afegiu-hi la meitat de la salsa i ho torneu a posar al forn uns cinc minuts més. Finalment ho cobriu amb formatge ratllat i pebre vermell i al darrer moment ho gratineu.
Per fer el llobarro talleu els filets per la meitat i els enforneu amb l´altra meitat de la salsa i més pebre vermell a 180 graus entre deu i quinze minuts. Gratineu les patates i els carbassons i ho serviu plegat.