Lluç arrabossat amb coco

Una de les moltes peculiaritats d´aquesta recepta és que es cuina al forn, no és fregit, i el resultat és molt sorprenent.

Ingredients:

1/2 kilo de lluç filetejat, sense pell ni espines

una llima, 60 ml de llet de coco, 20 gr de pa “panko”, 150 gr de coco ratllat sec, un xic de bitxo en pols, mantega

El primer que haurem de fer és marinar el peix amb llet de coco, sal i suc de llima, una horeta a la nevera. Torrarem mentrestant el coco i el barrejarem amb el pa “panko” i, si volem, amb el bitxo. Fonem la mantega i passem per ella els trossos de peix, com si fos ou batut, i després per la barreja de coco i “panko”. Ho enfornem, utilitzant el gratinador, uns sis minuts, deixant prou espai perquè no es cremi. A mitja cocció li donem la volta. I el resultat…us sorprendrà, ja ho veureu. I molt possiblement ho tornareu a fer.

Leave a Reply