Mandonguilles de gall dindi amb cigrons i salsa de iogur

Mandonguilles de gall dindi amb cigrons i salsa de iogur

Curiosa recepta. A vegades flipo amb les coses que se li ocurreixen a l´autor del “Comidista”, la veritat. I a més aquestes mandonguilles estan cuites al forn, o sigui, més sanes no poden ser!

Ingredients:

400 gr de carn de gall dindi x estofar

250 gr de cigrons cuits

1 ceba tendra

2 dents d´all

1 cullerada de garam masala (o alguna altra especie que us agradi)

1 ou

sal, pebre

julivert

mesclum o enciams variats

salsa de iogur: 1 iogur grec, 1 cullaradeta de vinagre, 3 cogombrets, 1 guindilla en vinagre, sal, pebre

 

Piquem la carn, amb picadora o que us la piquin al mercat. La barregem amb els cigrons, la ceba, l´ou, els dents d´all, les espècies, sal i pebre, tot ben petit. Ho enfornem a 180 graus durant uns 15/20 minuts, i duarnt aquest temps preparem la salsa de iogur, picant els cogombrets i la guindilla ben petits i barrejant-ho bé.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *