Orecchiette amb bròquil

Orecchiette amb bròquil

Pasta amb bròquil, una gran combinació que té en les orecchiette la gran estrella d´aquesta relació. Són una mena de pasta de sopa molt fàcil de fer a casa però que es poden trobar en dues de les millors marques comercials de pasta seca italiana que arriben a Barcelona: Cecco i Garofallo.

Ingredients:

300 gr d´orecchiette, 1 bròquil mitjà

1 bitxo fresc vermell, 1 dent d´all

parmesà ratllat, pebre, sal, oli d´oliva extra verge

Bé…doncs bulliu la pasta i el bròquil per separat, la verdura millor deixar-la al dente, i daureu l´all amb el bitxo, ben picats, en una paella grossa on després saltejareu la pasta i la verdura, per acabar amb pebre recén mòlt i parmesà per sobre. Bo, ràpid, senzill. I també hi podeu posar, si voleu, una mica de tonyina en llauna o quelcom similar com vaig fer jo una vegada, però bé, en principi aquest és un plat sense carn ni peix, vegetarià.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *