Pastanagues al forn amb salsa de tahina i iogur

Boooníssim acompanyament per a peix a la brasa, també carn, o com a entrant juntament amb altres coses per picar.

Ingredients:

500/750 gr de pastanagues, 60 gr de mel, 2 cullerades d´oli

1 cullerada de llavors de cilantre i una de comí torrades i xafades

3 branques de farigola, unes quantes fulles de cilantre

salsa: 40 gr de tahina, 130 gr de iogur grec, 2 cullerades de suc de llimona, 1 dent d´all xafat

Amb el forn a 200 hi posem, en una safata amb paper de forn, les pastanagues tallades a bastonets amb una barreja de mel, llavors de cilantre i comí torrades i xafades, sal i pebre negre. Amb mitja horeta n´hi ha prou, i de sobres. Quan s´hagin referdat les barregem amb la salsa de tahina i iogur i que reposi una estona abans de menjar-ho.

Leave a Reply