Patates al forn amb harissa i all confitat

Patates brutals, ideals per acompanyar carns a la brasa, pollastre de qualsevol manera, estan francament bones!

Ingredients:

4 patates mitjanes/gran tipus mona lisa, una cabeça d´alls

llard de porc, unes quantes branques de romani i de farigola, sal i pebre

una cullerada de harissa de roses (pasta picant marroquina barrejada amb aigua de roses…versió pròpia perquè no trobava la “harissa de roses”), llavors d´alcaravea

Començarem confitant els alls, pelats. Els hem de barrejar amb el llard i les herbes aromàtiques i posar-los al forn, quaranta minuts a 150 graus amb el ventilador. Amb temps també els podrieu confitar amb oli…que mai ha de bullir…i les herbes.

Talleu les patates tipus “braves”, les barregeu amb el llard, la harissa, les llavors i sal i pebre. També podeu prescindir del llard i utilitzar oli. Poseu un paper de forn en una safata, les patates a sobre i 45 minuts al forn a 200 graus. Al final les barregeu amb els alls i llestos, senzillament fantàstiques.

Leave a Reply