Pollastre al curry amb raïm i pinya

Pollastre al curry

Primer el pollastre a la planxa en comptes del forn, i que ja sigui directament desossat. També que per a la salsa no vaig utilitzar salsa de peix oriental i que el raïm era del verd en comptes de morat. I, més important de cara a la seva “fortor” (el grau de picant) doncs que jo a casa ara mateix tinc pasta de curry groc (el menys picant) i no vermell (mig picant, el verd és el més fort) tal i com diu la seva recepta original.

 

Ingredients (2 persones):

  • 2 cuixes de pollastre desossades
  • 50o ml de llet de coco (aprox)
  • 250 gr de raïm
  • mitja pinya natural o una llauna petita
  • 2 cullerades de pasta de curry

La recepta pas a pas

Farem el pollastre a la planxa (o al forn, com vulgueu) salpebrat i amb una mica de suc de llimona. El reservem i en una cassola posem les dues cullerades de pasta de curry amb una mica de llet de coco. Quan estigui ben desfet hi posem el pollastre i mullem amb la resta de llet de coco (una llauna mitjana o un brick de mig litro aprox). Afegim el raïm (sense els pinyols) i la pinya i deixem coure tot plegat uns quinze minuts aprox, poden ser vint, depenent de la consistència del plat. L´autor hi afegeix una cullerada de salsa de peix oriental i al final ho deixa reposar fora del foc i tapat amb fulles de llima “kafir” i unes quantes d´alfàbrega. Jo no vaig fer aquest darrer pas i el plat em va quedar molt bo, però segur que amb l´aroma de les fulles millora!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *