Aquesta recepta és deliciosa, i francament es podria considerar que estem parlant d´uns “nuggets” casolans en tota regla, mil vegades millor que qualsevol sucedani que podeu trobar en un mercat o botiga d´aviram. Recepta japonesa.
Ingredients:
450 gr de pit de pollastre
Marinada: 2 cullerades de salsa de soja, dues de sake, una de gingebre fresc ratllat
Per arrebossar: 40 gr de ceba tendra, 2 clares dóu, dues de maizena, un xic de sal, una mica de gingebre ratllat
Talleu el pollastre a daus grossos i el barregeu amb els ingredients de la marinada, deixant que reposi a la nevera, tapat, mitja hora.
A continuació bateu les clares a punt de neu i les barregeu amb la maizena, la sal, la ceba ben picada i el gingebre. Per fregir-los, amb oli ben calent i abundant, passeu els trossos de pollastre per maizena i llestos, una passada, de veritat.
podem posar-hi vi blanc enlloc de sake, o be un altre licor??
Gràcies, Inma