Pollastre tandoori amb curry de patates

Pollastre tandoori amb curry de patates

Fer un pollastre tandoori de veritat és força dificil, per no dir impossible, ja que nosaltres no tenim aquest tipus de forns…però bé, s´intenta fer quelcom semblant i queda un plat boooníssim que, acompanyat del curry de patates, agafa un nivell superior que et fa gaudir encara més del que ja ho fas normalment amb un tandoori.

Ingredients:

4 cuixes de pollastre, el suc d´una llima, sal i pebre

marinada: 250 gr de iogur, 4 cullerades de vinagre de vi, 2 d´oli, 50 gr de ceba molt picada, 2 grans d´all, un tros de gingebre ratllat, 2 cullerades de cilantre mòlt i dues de comí, dues de pebre vermell dolç i mitja de curcuma, i un xic de xili, també en pols

curry de patates: 1 kilo de patates, 250 gr de cebes, uns quants grans de mostassa, un xic de curcuma mòlta, una mica de xili en pols, de cilantre i de comí, sal

3 cullerades de coco ratllat

 

Primer de tot prepararem la marinada i embadurnarem les cuixes de pollastre, deixant-les tapades a la nevera (en un tupper, ideal) unes dotze hores. O sigui, millor fer-ho el dia abans de menjar-s´ho. Una hora abans de coure el pollastre, al forn, a 200 graus tapat amb paper d´alumini, l´haurem tret de la nevera i reescampat la marinada per sobre seu. I mentrestant comencem a preparar el curry de patates posant a escalfar oli en una cassola, sofregint primer els grans de mostassa i tot seguit la ceba, després hi afegim les patates i totes les espècies. Uns minuts més tard ho tapem i deixem que es vagi fent a foc lent uns quinze o vint minuts. Podem, també, afegir-hi una mica de brou de verdures. I quan ho anem a servir, hi afegim el coco ratllat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *