Deliciós, ideal per a l´estiu…i, per què no, també per la tardor! Super fàcil de fer, només cal ser previsors i fer-lo amb temps, la nit abans si es per dinar o pel matí si es per sopar.
Ingredients:
3/4 de kilo de patates
200 grams de bonítol en conserva
olives sense pinyol
1 cullerada sopera de concentrat de tomàquet
1 ceba
oli, sal
Coure les patates (amb pell), xafar-les amb la forquilla i barrejar-les amb el bonítol, el tomàquet (si no teniu concentrat poseu-hi salsa, tres o 4 cullerades) i les olives (no surten a la recepta original). Afegir-hi també la ceba que haureu sofregit mentre bullien les patates.
Untar un motlle amb oli, posar-hi la barreja, apretar-ho bé i deixar-ho com a mínim quatre hores a la nevera.
Es pot servir acompanyat d´amanida, maionesa, tomàquet…molt bo!
Reblogged this on Celler-Adocse.