Senzilla, fàcil, boooníssima recepta que millora molt si les mandonguilles són casolanes. Vaja, que us les feu vosaltres, eh. També podeu optar per comprar-les fetes i anar per feina si no teniu temps, però penseu que us heu de treballar una bona salsa de tomàquet!
Ingredients:
300 gr de rigatoni, una ceba, julivert picat
300 gr de carn de porc picada, 300 de vedella
molla de pa, llet, pa ratllat, all
sal i pebre, parmesà ratllat
una llauna de tomàquets/triturats/sencers…
Podeu començar, per exemple, per la salsa de tomàquet. Ceba, tomàquets triturats o si són naturals ben picadets, una mica de paciència…Per les mandonguilles barregeu les carns amb una mica de molla de pa sucada amb llet, pa ratllat, julivert, sal i pebre i all ben picat. Ho deixeu reposar una mica i aneu donant forma a les mandonguilles mentre poseu a bullir l´aigua per coure la pasta. I mentre la pasta comença a bullir i la salsa de tomàquet fa el xup xup aneu enfarinant les mandonguilles i fregint-les amb oli d´oliva. I quan la pasta sigui cuita i la salsa estigui al punt ho barregeu tot, mandonguilles incloses, i ho serviu amb una bona quantitat de pa ratllat per sobre.