Deliciós. La meva passió pels risottos és gran i per l´alberginia, encara més, així que la fusió de les dues coses només podia portar grans alegries!
Ingredients:
2 albergínies, 1 tomàquet madur
1,5 litres de brou de verdura, 200 gr de mozzarella
300 gr d´arròs carnaroli, 1 dent d´all, orenga
Talleu l´albergínia a rodelles, les saleu i les deixeu suar una mitja horeta. Tot seguit les sequeu, les talleu a daus i les fregiu. En aquest darrer punt teniu l´opció de posar-les a la cassola crues, on ja hi teniu l´all i el tomàquet. Una mica d´orenga, uns minuts de cocció i afegiu-hi l´arròs. Si heu optat per fregir-les les reserveu fins al final. Les dues opcions són vàlides. Aneu coent l´arròs amb el brou de verdures, remenant de tan en quan, i al final, ja fora del foc, hi afegiu la mozzarella a daus i remeneu bé mentre aneu movent la cassola. Si heu optat per fregir-les i fer la cocció sense elles les incorporeu ara, i en guardeu unes quantes (o no) per decorar. En qualsevol cas, està boooníssim!