Un dels plats de peix que més ens ha agradat. Una recepta d´aquelles de “tota la vida” que mai havia fet, almenys d´aquesta manera i amb aquests ingredients concrets, super bona…m´agafa gana només de recordar-ho!
Ingredients (4 px):
1 lluç tallat a rondanxes (en sobrarà, però així podreu repetir segur)
1/2 llauna de puntes d´espàrrecs
una llauna de pèsols (jo no els vaig posar pas…)
1 our dur picat
julivert, en rama i picat
1 dent d´all
1 ceba
1 cullerada sopera de farina
1 vas d´aigua
Comencem a preparar primer la salsa, sofregint la ceba i l´all. Afegim la farina, la branca de julivert i un vas d´aigua freda. Es deixa coure una estoneta (una mica més de cinc minuts) sense deixar de remenar.
Poseu les rondanxes de lluç en una cassola i tireu-hi la salsa, passada pel colador, per sobre. L´ha de cobrir, afegir-hi una mica més d´aigua si fós necessari. Coure durant uns 10 minuts mentre moveu la cassola com donant-hi voltes.
Tirar llavors els espàrrecs, l´ou dur picat i el julivert i coure-ho a foc lent cinc minuts més. Super bo!!!
Reblogged this on Celler-Adocse.