Sopa de crancs

Deliciosa sopa que podeu millorar fent-hi bullir uns quants fideus quan ja la tingueu feta, o arròs, o les dues coses juntes i tindreu llavors una sopeta de primera categoria i sabor inconfusible, una delicia!

Ingredients:

mig kilo de crancs de roca, dels petits

1 ceba

1 pastanaga

unes branques d´api

Una cullerada de concentrat de tomàquet

un xic d´anís

sopa de pasta o arròs x 4 (opcional…però molt recomanat!)

sal

Poseu oli en una olla/cassola i sofregiu-hi els crancs, aixafant-los per tal que deixin anar tota la seva substancia. Afegiu-hi les herbes, seguiu daurant, afegint-hi una cullerada de concentrat de tomàquet. Cobriu-ho d´aigua generosament i feu-ho bullir entre vint i trenta minuts. Tritureu-ho tot amb el turmix i després ho passeu pel xinès. Amb el brou que us queda podeu fer dues coses (o més!): us el bebeu tal qual o el feu servir de base per a una sopeta de fideus o del que us vingui més de gust. També pot servir de base per a un rissotto…

IMG_5554

0 thoughts on “Sopa de crancs”

Leave a Reply