O directament crema de marisc, potser seria més adequat. En qualsevol cas, amb gambes pel mig, quelcom bo segur!
Ingredients:
1/4 de kilo de musclus
1/4 de kilo de gambes
1 ceba
1 porro
2 patates
1 rovell d´ou
100 ml de nata líquida
1 branqueta de fonoll
aigua/brou de peix
mantega
sal, oli
Preparem primer un brou de marisc, a partir dels caps de les gambes saltejatss i bullits amb aigua o brou de peix. En una altra olla hi sofregim amb mantega la ceba i el porro i la branca de fonoll. Hi afegim les patates, escantonades, i ho fem bullir vint minuts. Fem els musclus en una paella al vapor, reservem la carn, recuperem el suc i el posem a l´olla. Batem el rovell d´ou amb la nata, el tirem a l´olla i apaguem el foc. Ho deixem reposar fora del foc mentre fem les cues de gamba a la planxa i ens ho mengem tot seguit…
Reblogged this on Celler-Adocse.