Sopa de marisc, crema i ous

O directament crema de marisc, potser seria més adequat. En qualsevol cas, amb gambes pel mig, quelcom bo segur!

Ingredients:

1/4 de kilo de musclus

1/4 de kilo de gambes

1 ceba

1 porro

2 patates

1 rovell d´ou

100 ml de nata líquida

1 branqueta de fonoll

aigua/brou de peix

mantega

sal, oli

 

Preparem primer un brou de marisc, a partir dels caps de les gambes saltejatss i bullits amb aigua o brou de peix. En una altra olla hi sofregim amb mantega la ceba i el porro i la branca de fonoll. Hi afegim les patates, escantonades, i ho fem bullir vint minuts. Fem els musclus en una paella al vapor, reservem la carn, recuperem el suc i el posem a l´olla. Batem el rovell d´ou amb la nata, el tirem a l´olla i apaguem el foc. Ho deixem reposar fora del foc mentre fem les cues de gamba a la planxa i ens ho mengem tot seguit…

IMG_6009

0 thoughts on “Sopa de marisc, crema i ous”

Leave a Reply