Tupí de peix

Excel.lent sopa de rap amb patates, poc més puc dir!

Ingredients:

mig kilo de peix de roca

cap de rap

la cua del rap, no molt grossa

4 patates

1 cullerada de farina

2 grans d´all

julivert

25 gr d´ametlles torrades

un bitxo petit

sal, oli

pebre vermell

Primer de tot farem un brou de peix amb el peix de roca i el cap de rap. Poseu-hi també (no surt als ingredients) una ceba, una pastanaga, un porro i una branca d´api. Ho sofregiu i després hi afegiu el peix. Vint minuts més vint més de repòs i llest.

Fem bullir les patates, escantonades, amb una picada passada per la paella de julivert, all, ametlles, pebre vermell i bitxo. Vint minuts més tard hi afegiu la farina torrada en una paella, en sec, i ho deixeu bulllir deu minuts més. Quan en quedin cinc hi poseu el rap tallat a daus irregulars i llestos, una sopa boníssima, fàcil i relativament ràpida de fer.

IMG_5601

0 thoughts on “Tupí de peix”

Leave a Reply