Com us podeu imaginar aquesta senzilla i fantàstica recepta és originària d´Itàlia…amb aquest nom era clar, oi?!
Ingredients:
Una cuixa de xai desossada i tallada a daus
1 gra d´all
1 branca de romaní
3 cullerades de vi blanc
1 llimona
2 ous
1 cullerada generosa de parmesà ratllat
oli extra verge
sal, pebre
Saltegem la carn a daus en un oli amb un gra d´all tallat petit. Afegim ja d´entrada també les fulles de romaní picades i ho sofregim a foc lent uns deu minuts. Mullem llavors amb el vi blanc i deixem que redueixi. Mentrestant preparem una barrejada amb els ous batuts, el suc de la llimona i el formatge i ho tirem a la cassola amb la carn quan encara quedi una miqueta de vi, però ja estigui pràcticament evaporat. Remenem bé i deixem que quallin els ous però sense que ho facin del tot, que quedi com un ou remenat i no una truita, serà encara més bo, paraula!.