Sí, de fet són uns simples xampis farcits de formatge, però bé, en ser “ecos” són més grans i més bons. El formatge pot ser un altre, ja que els llocs de “delicatessen” italianes es posen les botes quan apareixes pels seus dominis demanant “taleggio”.Que sí, està molt bo, però demaneu un formatge que es fongui bé i obtindreu resultat similar…el mateix, però, no.
Ingredients:
16 xampis mitjans
1 ceba
1 branca d´api
100 gr de tomàquet sec
2 dents d´all
50 gr de parmesà ratllat
1 cullerada de fulles d´estragó fresc i 4 de fulles d´alfàbrega
100 gr de formatge Taleggio ( o un altre de pasta blanca de vaca)
sal i pebre
Escalfem el forn a 180 graus. Posem els xampis en una safata, amb el barret cap avall, els hi retirem el tall, salpebrem i amb una mica d´oli els enfornem uns deu minuts..
Mentrestant sofregim la ceba, tallada ben petita, igual que l´api i ´all. Al final de la cocció hi afegim els tomàquets secs. Incorporem, un cop refredat, les herbesi el parmesà. Farcim els xampinyons i els cobrim amb un trosset de formatge. Tornem a enfornar fins que el formatge s´hagi fos.