IMG_1436

Albergínia amb magrana i salsa de iogur

Excel.lent i senzillíssima recepta, una veritable delicatessen!

Ingredients:

2 albergínies

1 magrana

fulles de farigola llimonera

sal, oli d´oliva, pebre negre

salsa iogur: 100 ml de iogur grec, oli d´oliva, un xic de suc de llimona, sal, all

 

Poseu el forn a 200 graus. Talleu les albergínies per la meitat (a lo llarg) i hi feu uns talls a mode de rombe. Les unteu amb oli, la farigola i ho salpebreu. S´enfornen entre 35 i 45 minuts. Mentrestant pelem la magrana i preparem la salsa, barrejant els seus ingredients (l´all, matxacat…pot ser prescindible). I quan les albergínies estiguin cuites (i s´hagin refredat) les serviu amb la salsa per sobre i els grans de magrana. Més senzill i bo, impossible!

IMG_1436

 

Deixa un comentari