Remolatxa al forn
Una senzilla amanida on fem remolatxa al forn per aconseguir més sabor i una textura especial, fet que es potencia amb la presència en l´emplatat… Read More »Remolatxa al forn
Receptes ràpides i senzilles per fer com a entrants
Una senzilla amanida on fem remolatxa al forn per aconseguir més sabor i una textura especial, fet que es potencia amb la presència en l´emplatat… Read More »Remolatxa al forn
He decidit titular-la així, amanida amb brots de soja, perquè és l´ingredient que més destaca d´una bona colla que va des dels raves fins als … Read More »Amanida amb brots de soja
Una amanida de burrata amb raïm només podia ser cosa de Yotam Ottolenghi. La combinació dolç-salat és, però, patrimoni de tot el Mediterrani, no només… Read More »Amanida de burrata amb raïm
Aquesta recepta de remenat de tofu, el remenat vegà, ha estat una veritable sorpresa, de veritat. Heu d´utilitzar tofu del tou, tofu japonés, ja que… Read More »Remenat de tofu
L´amanida de taronja l´heu de fer quan aquesta fruita estigui en el seu millor moment, ho sigui, a l´hivern. Taronges de taula, evidentment, amb el… Read More »Amanida de taronja
Un magnífic entrant, aquesta albergínia amb brou japonés és un plat delicat i super senzill. Li dic brou “japonés” perquè realment la combinació de dashi, el brou vegetal amb alga kombu, soja i ginger només la puc relacionar amb el japó, i més que un marinat jo diria que és un brou.