Cigrons guisats
Senzillíssima i molt bona recepta de cigrons guisats que podeu tunejar al vostre gust. Jo hi vaig afegir unes bledes que tenia a la nevera,… Read More »Cigrons guisats
El famós concepte de “plat únic”, tot en un plat
Senzillíssima i molt bona recepta de cigrons guisats que podeu tunejar al vostre gust. Jo hi vaig afegir unes bledes que tenia a la nevera,… Read More »Cigrons guisats
Aquest arròs caldòs de bacallà és absolutament infalible. Amb un bon brou, un bon sofregit i un bon bacallà, a més a més d´unes quantes… Read More »Arròs caldòs de bacallà
Aquesta recepta de canelons és una passada, personalment la considero la més “top” de totes les que faig. La vaig apendre quan vaig fer el curs de cuina a la Hoffman, i des de llavors s´ha convertit en un clàssic de Sant Esteve. La salsa és diferent, alguns ingredients també, però la mare dels ous, o sigui, les dues carns principals sí que són les mateixes: carrillera de vedella i panxeta fresca de porc en un 80/20.
Recepta clàssica de canelons, inspirada en una que surt al llibre que en Joan Roca va publicar de la cuina de la seva mare. Depenent del llibre que consulteu això de la “recepta tradicional” varia força, però el que està clar és el seu origen: els canelons de Sant Esteve es feien amb les sobres del dinar de Nadal. I per Nadal es menjava escudella i carn d´olla. I també pollastre, no? En fi…
Els canelons de bolets es poden fer a qualsevol època de l´any, de fet qualsevol recepta de canelons, ja que a casa nostra en mengem tot l´any. Per tant quan pugueu us recomano que utilitzeu bolets frescos i, si no és temporada, doncs n´utilitzeu de congelats, com en aquesta recepta, que queda molt i molt bé.
Aquesta recepta de cigrons al curry amb verdures és molt senzilla i fàcil de fer, i no cal pas que utilitzeu les mateixes verdures i… Read More »Cigrons al curry amb verdures