Pastís de truites
El pastís de truites és un petit clàssic de la cuina de les nostres mares, oi? Es tan senzill com juntar tres truites diferents, generalment… Read More »Pastís de truites
El famós concepte de “plat únic”, tot en un plat
El pastís de truites és un petit clàssic de la cuina de les nostres mares, oi? Es tan senzill com juntar tres truites diferents, generalment… Read More »Pastís de truites
Aquest arròs negre amb costella i sípia pot ser sec o melós, fins i tot caldós, l´únic que varia és la quantitat d´arròs utilitzada. 2/3… Read More »Arròs negre amb costella i sípia
Aquesta pasta amb brocoli i tonyina es semblant als clàssics orecchiette amb brocoli però val la pena fer-la perquè les espècies i la conserva marquen… Read More »Pasta amb bròcoli i tonyina
Aquests fideus amb ànec són una versió alternativa als clàssics fideus a la cassola. Es fan excatament igual i l´únic que canvia és la carn… Read More »Fideus amb anec
Aquesta recepta de tofu tikka masala no seria com la del pollastre, ja que no es fa un marinat previ del tofu, fet que seria… Read More »Tofu tikka masala
Un arròs caldós a la marinera casolà sempre té, a priori, molt bona pinta. Si a més a més hi poses uns ingredients de qualitat… Read More »Arros caldos a la marinera