Porros amb ous i carbassó
Fantàstica recepta de porros amb ous i carbassó, super senzilla i que pot servir perfectament com a plat únic, sobretot per sopar. Ingredients: 2 porros… Llegiu més »Porros amb ous i carbassó
El famós concepte de “plat únic”, tot en un plat
Fantàstica recepta de porros amb ous i carbassó, super senzilla i que pot servir perfectament com a plat únic, sobretot per sopar. Ingredients: 2 porros… Llegiu més »Porros amb ous i carbassó
L´amanida gado gado és un clàssic de la cuina d´indonèsia i de fet de tot el sud-est asiàtic. Té múltiples variacions però una característica en… Llegiu més »Amanida gado gado
Aquesta recepta d´un risotto d´espàrrecs és tan senzilla que mai havia pensat en fer-la, i m´he trobat amb una super recepta super bona i molt… Llegiu més »Risotto d´espàrrecs
L´amanida niçoise no sé ben bé d´on ha sortit, no sé si de Niça o d´algun altre lloc de França, però us asseguro que és… Llegiu més »Amanida niçoise
Aquesta amanida de llenties amb api rave és moooolt fàcil de fer i molt ràpida, sobretot si compreu les llenties cuites. L´api rave és una… Llegiu més »Amanida de llenties amb api rave
Aquesta recepta senzillíssima i molt bona de llenties amb espàrrecs blancs i una mena de pesto sense fruits secs i amb crèixems va ser tot… Llegiu més »Llenties amb espàrrecs