Pasta amb llagostins, tomàquet i formatge feta
Per fer aquesta recepta ,Ottolenghi utilitza un tipus de pasta que em recorda a aquella pasta de...
Veure Receptaper Picanyol | gen. 21, 2021 | Plat combinat / Únic, Primers plats, Receptes de Cuina
Per fer aquesta recepta ,Ottolenghi utilitza un tipus de pasta que em recorda a aquella pasta de...
Veure Receptaper Picanyol | gen. 19, 2021 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Veganes
Curry de boniato amb cigrons Ingredients Instruccions DIFICULTAT TEMPS TOTAL Comensals 2 Maridatge...
Veure Receptaper Picanyol | gen. 18, 2021 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina
Boooníssima sopa. Podeu fer el brou de pollastre com vulgueu, el teòricament “japonès”...
Veure Receptaper Picanyol | gen. 17, 2021 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Veganes
Fantàstica combinació, gran salsa, plat fàcil i força ràpid de fer, una recomanació absoluta!...
Veure Receptaper Picanyol | gen. 13, 2021 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Veganes
Sí, ho heu pensat bé. Aquests són uns cigrons especiats i…picants. Sempre podeu posar menys...
Veure Receptaper Picanyol | des. 29, 2020 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Veganes
Espectacular plat famós a tot el món àrab, un veritable clàssic que té en la ceba fregida...
Veure Receptaper Picanyol | des. 26, 2020 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Segons plats
Els canelons de bolets es poden fer a qualsevol època de l´any, de fet qualsevol recepta de canelons, ja que a casa nostra en mengem tot l´any. Per tant quan pugueu us recomano que utilitzeu bolets frescos i, si no és temporada, doncs n´utilitzeu de congelats, com en aquesta recepta, que queda molt i molt bé.
Veure Receptaper Picanyol | des. 22, 2020 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Segons plats
Aquesta recepta de canelons és una passada, personalment la considero la més “top” de totes les que faig. La vaig apendre quan vaig fer el curs de cuina a la Hoffman, i des de llavors s´ha convertit en un clàssic de Sant Esteve. La salsa és diferent, alguns ingredients també, però la mare dels ous, o sigui, les dues carns principals sí que són les mateixes: carrillera de vedella i panxeta fresca de porc en un 80/20.
Veure Receptaper Picanyol | des. 21, 2020 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Segons plats, Vegetarianes (ovolactees)
Recepta on hi caben les verdures que a vosaltres us vinguin de gust. Jo n´he escollit les que tenia més a mà, però un altre dia les podria canviar totalment. Es doncs una recepta vegetariana que per ser vegana s´hauria de prescindir del formatge i de la mantega.
Veure Receptaper Picanyol | des. 19, 2020 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Segons plats
Recepta clàssica de canelons, inspirada en una que surt al llibre que en Joan Roca va publicar de la cuina de la seva mare. Depenent del llibre que consulteu això de la “recepta tradicional” varia força, però el que està clar és el seu origen: els canelons de Sant Esteve es feien amb les sobres del dinar de Nadal. I per Nadal es menjava escudella i carn d´olla. I també pollastre, no? En fi…
Veure Receptaper Picanyol | des. 16, 2020 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Veganes
Boooníssima recepta que podeu fer amb tomàquet sec comprat, no cal que els feu a casa. Això sí,...
Veure Receptaper Picanyol | des. 14, 2020 | Plat combinat / Únic, Primers plats, Receptes de Cuina
Espinacs amb bolets, gambes i migas Aquesta és una recepta senzilla, ràpida,...
Veure Receptaset. 25, 2018 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Segons plats | 1
març 19, 2020 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Segons plats, Vegetarianes (ovolactees) | 0
gen. 21, 2020 | Plat combinat / Únic, Receptes de Cuina, Veganes | 0
Comentaris