Bonitol amb tomàquet
El bonitol amb tomàquet és una de les tapes més clàssiques que hi ha, oi? També el podeu menjar com a segon pñat, i és… Read More »Bonitol amb tomàquet
Receptes de cuina de segons plats. Aquí trobaràs Carns, peixos… Es el plat principal de l´àpat
El bonitol amb tomàquet és una de les tapes més clàssiques que hi ha, oi? També el podeu menjar com a segon pñat, i és… Read More »Bonitol amb tomàquet
Aquesta recepta de musaka de verdures bàsicament substitueix la carn de xai per carbassó i la beixamel pel mató. Es una mena de “ratatoille” o… Read More »Musaka de verdures
Aquesta recepta de risotto de gambes és la mínima i justa expressió del que crec ha de ser un risotto de marisc, d´un sol marisc.… Read More »Risotto de gambes
La recepta de sípia a la bruta es fa sense brou, amb aigua, i amb tots els ingredients en cru, i he de dir que… Read More »Sípia a la bruta
Una recepta de pollastre amb bolets ben clàssica, senzilla, de tota la vida: pollastre a la cassola, un bon sofregit, uns bons bolets, secs o… Read More »Pollastre amb bolets
Aquest arròs amb bròquil i llet de coco és ben senzill, fàcil i ràpid de preparar. Totalment vegà. Ingredients: 400 gr de bròcoli, 125 gr… Read More »Arròs amb broquil