Amanida amb salsa de tahina
Aquesta amanida amb salsa de tahina és una clàssica amanida estiuenca amb uns bons tomàquets, cogombre, pebrot, formatge feta i za´atar entre altres coses. Ingredients:… Llegiu més »Amanida amb salsa de tahina
Receptes de cuina de segons plats. Aquí trobaràs Carns, peixos… Es el plat principal de l´àpat
Aquesta amanida amb salsa de tahina és una clàssica amanida estiuenca amb uns bons tomàquets, cogombre, pebrot, formatge feta i za´atar entre altres coses. Ingredients:… Llegiu més »Amanida amb salsa de tahina
El suquet de lluerna no té cap secret com a tal, la seva peculiaritat o característica principal és precisament el seu peix, la magnífica lluerna,… Llegiu més »Suquet de lluerna
Aquesta amanida de llenties amb api rave és moooolt fàcil de fer i molt ràpida, sobretot si compreu les llenties cuites. L´api rave és una… Llegiu més »Amanida de llenties amb api rave
Aquesta recepta de carbonara de verdures és plat deliciós, ràpid de fer i especial per a vegetarians…que no vegans, ja que porta ou. Tan senzill… Llegiu més »carbonara de verdures
La recepta d´un steak tartar és diferent a cada casa, a cada restaurant. Tothom té el seu truquillo. Així que aquí us explico què hi… Llegiu més »Steak Tartar
Senzilla i efectiva recepta de conill amb pebrot i olives, cuinada sense brou, ràpida de fer i amb un resultat òptim! Ingredients: 1 conill tallat… Llegiu més »Conill amb pebrot i olives