IMG_1832

Endivies caramelitzades amb gruyer

Una entrant excel.lent. Sé que les endívies tenen un gust amarg que potser no agraden a tothom, però bé, suggereixo canviar-les per cogollos, també a la planxa, per exemple.

Ingredients:

4 endívies

20 gr de mantega

1/2 cullaradeta de sucre

2 culleradetes de fulles de farigola

200 gr de gruyere en llonzes

sal, pebre

 

Escalfem el forn, a 190 graus. En una paella hi posem un raig d´oli, la mantega, el sucre i una miqueta de sal. Tallem les endivies a lo llarg i les posem a la paella, amb la part tallada cap per avall. No les movem en uns tres minuts, i quan estiguin daurades els hi donem la volta. Quan estiguin tovetes per les dues parts hi posem part de la farigola per sobre, el formatge i després la resta de les herbes. Ho enfornem fins que el formatge es desfaci…un xic de pebre recén mòlt i llestos.

IMG_1832

 

Deixa un comentari