IMG_1500

Fideus soba amb albergínia i mango

Una nova recepta espectacularment bona!

Ingredients:

250 gr de fideus soba

120 ml de vinagre d´arròs

40 gr de sucre glass

1/2 culleradeta de sal

2 dents d´all matxacats

un xili vermell petit

cullerada d´oli de sèsam

la pell ratllada i el suc d´una llima

2 albergínies petites/mitjanes

1 mango

40 gr de fulles d´alfàbrega i 40 de fulles de cilantre

1/2 ceba vermella

 

Preparem primer la vinagreta: escalfem el vinagre, el sucre i la sal en un bol durant un minut i, fora del foc, hi afegim l´all, el xili tallat petit i l´oli de sèsam. Quan s´hagi refredat, el suc i la pell de la llima. Mentre posem a bullir l´aigua per fer els fideus fregim l´albergínia tallada a daus i tallem la ceba a juliana. Pelem i tallem el mango a daus. Quan els fideus estiguin ho barregem tot i ens ho podem menjar calent o tebi. Fred també, suposo, però millor amb una mica de temperatura. I queda espectacular!

IMG_1500

 

Deixa un comentari